Didim Merkez Atatürk İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan “Yanlışlıklar” adlı tiyatro oyunu davetlilerin büyük beğenisini topladı.Belediye Düğün Salonunda oynanan oyuna velilerin ilgisinin yoğun olduğu görüldü.
4/A sınıfından 25 öğrenci ve okul öğretmenlerinin de katkılarıyla hazırlana ve 3 perdelik oyunda ebeveyn ile çocuklar arasında yaşanan ve toplumun her kesimindeki yanlışlıklar dile getirildi. Oyunu 1.perdesinde Ebeveyn tarafından hayatı yönlendirilen bir çocuğun yaşamı anlatılırken, ailenin yaptığı baskıların olumsuz neticesi dile getirildi. 2. perde de ise yine okutulmayan bir kız çocuğunun yaşadıkları anlatıldı. 3. perde de ise okumak isteyen ama aynı zamanda çalışmak zorunda olan bir çocuğun yaşam hikayesi sahnelendi. Her oyunun sonunda öğrenciler velileri ve davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.
Atatürk İlköğretim Okulu 4/A sınıfı Öğretmeni Ayşegül Yurdakul “Bu oyunu 1 ay gibi bir sürede hazırladık. Burada ailelere birer mesaj verdik ve toplumda görülen bu durumları yansıttık. Bu anlamada öğrencilerimiz başarılı olmaları bizleri de sevindirdi” dedi.