Okul aile birliğinin katkılarıyla gerçekleştirilen tiyatro etkinliğini son olarak veliler seyretti. İki perde oynanan ve 2,5 saat süren oyunu 2 binin üzerinde öğrenci ve veli seyretti.
Kültürel etkinliklerini sürdüren Nazilli Beş Eylül İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri son olarak çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlediler. Karşıyaka Kültür Merkezi Tiyatro Evi Sanatçılarının katıldığı 2 perdelik komedi ve dram oyunu büyük bir beğeni ile izlendi. Dört seans öğrencilere ve bir seans ta velilere olmak üzere beş kez sergilenen "Griz vizyon ti vi" isimli Fuat Başarılı"nın yazdığı ve Ahmet Kurt"un yönettiği oyunu 8 oyuncu ve 4 teknik ekip üyesi sahneledi.
Geçen bir yılda hazırladıkları 5 oyunun 136 kez sahnelendiğini ifade eden Ahmet Kurt, “Bu gün 17"nci gününde olduğumuz Anadolu Turnemizin Nazilli ayağında Beş Eylül İlköğretim Okulumuzun Okul Aile Birliği Üyelerinin daveti ile 5 kez oyunumuzu sahneledik. Nazilli"deki öğrencilerin müthiş bir tiyatro ilgisi var. "Griz vizyon ti vi" adlı oyunumuz bu yıl 37"nci defa sergilenmiş oldu. Çocukları için destek veren tüm velilerimize ve Okul Müdürümüz İsrafil Kılıçkara"ya ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Oyunun sonunda sahneye davet edilen Okul Müdürü İsrafil Kılıçkara"ya oyuncular tarafından plaket verildi. Oyunu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Selçuk"un yanı sıra çok sayıda öğretmen ve veli izledi.