Okul müdürü Naciye Yaman sergi açılışında 6,7,8 inci sınıf öğrencilerinden 321 kişinin düzenlediği tasarımları için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.
Tasarım öğretmeni Emel Öden, öğrencilerin geometrik desen, göz yanılsaması illüzyon, kumaş mozaik, takı ve oyuncak olarak objeleri değerlendirdiğini vurgulayarak saat, cam üzerine soğuk seramik çalışmalarını yaparken yaratıcılıklarını sergilediğini söyledi.
Neslihan Gülüştür ise teknolojik tasarım olarak terliklerin burunlarını aydınlatan öğrencilerin gece kalkınca ışık yakmadan yön bulabildiklerini, kendi kendine çay karıştıran objeler yapıldığını anlatarak parfüm, krem imalatı yaparak marka çalışması, afiş, logo, amblem tasarımlarını sergilediğini belirtti.
Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün öğrencilerin yaratıcı çalışmaların üretken bir nesil yaratmada yapı taşı olduğunu ve sergide gördüğü çalışmaların ufuk açıcı yenilikleri yansıtmasından çok etkilendiğini söyleyerek müdür ve eğitimcileri kutladı ve öğrencilere teşekkür etti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg