Konseri ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu başta olmak üzere 300 davetli izledi. 30 minik konservatuar öğrencisinin solo ve koro olarak verdikleri piyano ve keman konseri büyükleri mest etti.
Nazilli Belediye Tiyatro salonunda verilen konseri ADÜ Rektörü Şükrü Boylu başta olmak üzere, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Baro Temsilcisi Süleyman Bülbül, Nazilli TSM Koro Şefi Lütfi Selek, ADÜ Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri, veliler ve davetliler izledi. Dünyaca ünlü sanatçılardan olan Mozart, Beethoven,.Baach, Schitte, Straus, Vivaldi, Rachmaninov gibi sanatçıların yanı sıra yerel sanatçıların da eserlerini piyano ve keman ile çalan minikler bol bol alkış aldılar. Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Yard. Doç. Dr. Özgür Elgün yönetiminde uzun süredir piyano ve keman dersleri alan minik öğrenciler, öğrendiklerini sergilediler. Özgür Elgün yaptığı açıklamada, konservatuar öğrencilerinin geleceğin sanatçıları olmak için çalıştıklarını ifade etti.
Elgün, “Küçük yaşlarda piyano ve kemanla tanışan öğrencilerimiz, velilerinin de desteği ile konservatuarımızda uzman hocaları eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Geleceğin piyano ve keman sanatçıları olmaya aday öğrencilerimiz yarı zamanlı dediğimiz günde birkaç saat olmak üzere çalışmalarını yapıyorlar. Lisans öğrencilerimiz ise günün büyük bir bölümünde eğitimlerini sürdürerek hem konserlere hem de mezuniyetleri için çalışmalarını sürdürüyorlar. Üniversite olarak konservatuar öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz" dedi.