Okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasını sağlamak, çocukları zihinsel ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve İş Bankasıyla çocuklar arasında sıcak bir iletişim kurulmasına sağlamak amacıyla kurumsal sorumluluk çalışmaları kapsamında 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında başlatılan “Karneni göster, Kitabını al” Başlıklı proje Didim"de sürdürüldü.
Didim"de karne sevinci yaşayan öğrenciler İş Bankası Didim Şubesine gelerek kitaplarını aldıkları görülürken, İş Bankası Didim Şubesi Bireysel Satış Yönetmeni Saliha Başçınar çocuklara kitaplarını tek tek dağıttı. İş Bankası Didim Şubesi Bireysel Satış Yönetmeni Saliha Başçınar, “Bankamız 2007–2008 yılında sosyal sorumluluk ve çocukları zihinsel ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu kampanyayı başlattı. Bizde Didim"de bunu sürdürdük. Şu anki ilgi bizleri de memnun etti. Karnesini getiren öğrencilere kitaplarını veriyoruz” dedi.
Öğrencilere verilen “Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler” adlı antoloji kitabının sunuş yazısını Doğan Hızlan , Son sözünü ise Sunay Akın"ın kaleme aldığı öğrenildi. Kitapta Ömer Seyfettin, Eflatun, Cem Güney, Sait Faik Abasıyanık, Yaşar Kemal, Tahsin Yücel, Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Nezihe Meriç, Necati Tosuner, Yalvaç Ural, Tarık Dursun K ve Muharrem Buhara"nın eserleri yer alıyor.