İki lise öğrencisi cep telefonu yüzünden, üniversite öğrencileri "kız meselesi"nden kavgaya tutuştu: 2 ölü, 1 ağır yaralı!

Liselilerin cep telefonu kavgası

Bıçağı kalbine sapladı!

Kayseri"nin Kocasinan ilçesindeki Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi"nde eğitim gören 1"inci sınıf öğrencileri Nihat Bıçak (15) ile aynı yaştaki sınıf arkadaşı Ö.U., gezmek için Erkilet beldesi Hıdrellez Tepesi Mevkii"ne gitti. İki genç arasında cep telefonu yüzünden tartışma çıktı. Olay kavgaya dönünce Ö.U., bıçağını çekip arkadaşı Nihat Bıçak"ın kalbine sapladı.

Sorguda itiraf etti

Korkup kaçan Ö.U. kimseye bir şey söylemeden evine döndü. Kanlar içinde kalan Nihat ise olay yerinde hayatını kaybetti. Nihat Bıçak"ın ailesi, oğullarının eve gelmemesi üzerine jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Jandarma ekipleri, dün öğle saatlerinde Nihat"ın cesedini buldu.

Cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan sınıf arkadaşı Ö.U. sorguda her şeyi itiraf etti.

Üniversitede kız cinayeti

Kocaeli Üniversitesi"nde okuyan 2 grup genç önceki akşam Hereke Beldesi"ndeki kampusun karşısında karşılaştı. Gençler arasında aynı kampuste olan ve adı açıklanmayan bir kız yüzünden tartışma çıktı. Birbirlerine giren gençlerden Köseköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü öğrencisi İbrahim Korhan (20) bıçaklanarak öldürüldü.

İbrahim Korhan"ın yanındaki arkadaşı Hereke Meslek Yüksekokulu 2"inci sınıf öğrencisi Mehmet Dursun (20) ise sırtından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Mehmet Dursun olay yerine çağırılan ambulansla önce Derince Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Polis, kavgaya karışan 7 öğrenciyi gözaltına aldı.