'Benim ağacım' projesi kapsamında okul arazisine 700 ağaç dikildi.
ADÜ Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli Kampüsünü ağaçlandırmak için seferber olan üniversiteli öğrenciler, okul arazisine 700 ağaç diktiler. 650'si Fıstık Çamı ve 50 tanesi meyve fidanı olan toplam 700 ağaç, öğretim görevlilerinin de katıldığı bir çalışma ile dikimleri gerçekleştirildi. Dekan Vekili Doç.Dr.Halil Mutioğlu ve Yrd.Doç.Dr. İsmet Ateş'inde katıldığı ağaç dikme töreninde öğrencilerin her biri birer adet fidan dikerek sahiplendiler. 'Bu benim ağacım' diyerek fidanları toprakla
buluşturan üniversiteli öğrenciler, mezun olana kadar ağaçların her türlü bakımını üstleneceklerini, daha sonrada yeni gelen arkadaşlarına ağaçların bakım sorumluluğunu vereceklerini ifade ettiler.
İktisat bölümü 3. sınıf öğrencisi Abdulmelik Aktepe, "Bu yıl eğitime başlanılan İsabeyli yerleşkemizin yeni olması nedeniyle hem çevre düzenlemesinde hem de yeşil alan oluşmasında yardımcı olmak için 3. ve 4. sınıf arkadaşlarımızla birlikte bir proje geliştirdik. 'Benim ağacım' adını verdiğimiz projemizi Dekanlığımıza sunduk. Dekanlığımız projemize destek vererek onayladı. Bizlerde hep birlikte herkesin dikili bir ağacı olması için duyurularımızı yaptık ve bu gün ağaçlarımızı toprakla buluşturuyoruz.
Destek veren tüm arkadaşlarıma ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Dekan Vekili Mutioğlu ise, öğrencilerini duyarlı davranışlarından dolayı kutladığını ifade etti.