BURSA"nın İnegöl İlçesi"nde silahlı çatışma sırasında oğluna siper olan anne 54 yaşındaki Gülcan Demir ağır, gelini 28 yaşındaki Necla Demir ise seken kurşunlardan birinin isabet etmesiyle hafif yaralandı. 1 kişinin gözaltına alındığı çatışma ile ilgili annesi yaralanan Hüseyin Demir'in de olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Olay, akşam saatlerinde İnegöl İlçesi Orhaniye Mahallesi"nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Hüseyin Demir ile Mehmet ve Niyazi Güç kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf da silahları çekip birbirlerine doğrultup kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine sokağa bakan Gülcan Demir, oğlu Hüseyin'e iki kişinin ateş açtığını görünce panik içinde dışarıya fırladı. Kurşunların önüne fırlayıp oğluna siper olan Gülcan Demir, sırtına ve sağ koluna isabet eden mermilerle ağır yaralandı. Hüseyin Demir"in eşi 28 yaşındaki Necla Demir de seken kurşunlardan birinin eline isabet ekmesiyle hafif yaralandı. Çatışmaya giren taralar ise olay yerinden uzaklaştı.
Yaralı Gülcan Demir ile gelini Necla Demir, çevredekiler tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavilerinin ardından yaralılar, Bursa Devlet Hastanesi"ne sevk edildi.
Soruşturma başlatan polis, çevrede yaptığı incelemede 24 boş kovan buldu. Olay sonrası Niyazi Güç gözaltına alınırken, polis diğer zanlılar Hüseyin Demir ve Mehmet Güç'ü yakalamak için çalışma başlattı.


MİLLİYET