Samsun'da, 50 yaşındaki Hasan A., erkek komşusuyla çay içerken görüp "Ne yapıyorsun sen?" diye sorduğu aynı yaştaki eşi Emine A.'nın "Koca arıyorum" diye şaka yapmasıyla öfkelendi. Hasan A. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini sol bacağından ve karnından yaraladı.
Olay merkez Atakum İlçesi Esenevler Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Belediyeden işçi emeklisi olan 5 çocuk babası Hasan A., eve giderken 35 yıllık eşi Emine A.'yı erkek komşusuyla çay içerken gördü, ancak yürümeye devam etti. Bir süre sonra Emine A. eve gelince, Hasan A. öfkeli bir şekilde, "Erkeklerle niye oturup çay içiyorsun? Ne yapıyorsun sen?" diye bağırdı. Emine A. da "Hiç bir şey yapmıyorum. Koca arıyorum" diye şaka yaptı. Aldığı cevapla sinirlenen Hasan A., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini sol bacağından ve karnından yaraladı.

Emine A. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayın ardından yakalanan öfkeli koca gözaltına alındı. İfadesinde pişman olduğunu söylen Hasan A., "Ben şizofreni hastasıyım. Gereksiz yere kıskançlık yapıp eşimi bıçakladım" diye konuştu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hasan A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.