İzmir'in Konak ilçesinde, kızının ve erkek arkadaşının ilişkisine onay vermeyen öfkeli baba, pompalı tüfekle genç sevgililere sokak ortasında ateş açtı. Kız ağır yaralandı, erkek arkadaşı ise hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan ve Manisa'da intihar girişiminde bulunan baba, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Olay, Gültepe semti 2703 sokak numara 16 önünde, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Baba Tahsin Yıldırım (50), kızı Tuğba Yıldırım (24) ve Tuğba'nın erkek arkadaşı Ali Ürken (26) ile sokak üzerinde karşılaştı. Kızının Ürken'le olan ilişkisine onay vermeyen Tahsin Yıldırım, gençlerle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sokaktaki kavga seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kavganın büyümesi üzerine baba Tahsin Yıldırım araçta bulunan pompalı tüfeği alarak Ürken ve kızı Tuğba Yıldırım'ı vurdu. Ağır yaralanan iki sevgili kanlar içerisinde yere yığıldı. Bu sırada, Tahsin Yıldırım'ın ateşlediği pompalı tüfekten çıkan bir kurşun, aynı sokakta yer alan bir binanın zemin katındaki evinde oturan Karacabey Yahşin'in (52) koluna isabet etti.

Baba Yıldırım, geldiği araca binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Sokağa gelen sağlık ekipleri Ali Ürken'in öldüğünü belirledi. Yaralılar Tuğba Yıldırım ile Karacabey Yahşin, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuğba Yıldrım'ın hayati tehlikesinin sürdüğü, kolundan yaralanan Yahşin'in ayakta tedavi edildiği bildirildi. Polis, olaydan sonra kaçan baba Tahsin Yıldırım'ı yakalamak için geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürdü. Bu sırada Yıldırım'ın Manisa'da intihar girişiminde bulunduğu haberi geldi. Kula istikametinde giderken aracında intihar etmek isteyen baba Tahsin Yıldırım, yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.