İngiltere'de Muhafazakar Parti milletvekili Patrick Mercer, kapısına gelip olay çıkaran eski metresinden korunmak için ofisine polisin anında gelmesini sağlayan panik butonu taktırdı.

İngiliz medyasının haberlerine göre 54 yaşındaki evli milletvekili Mercer, 3 yıl çalkantılı ilişki yaşadığı metresi Sarah Coyle"ın saldırısında uğradı. Gazeteye konuşan ismi açıklamayan milletvekilinin bir yakını, “Bayan Coyle, yere düşen Mercer"ın kasığına tekme atıyor, vuruyordu. Mercer elini kaldırmadı fakat çok korkmuştu” dedi.

Mercer polise intikal eden ancak tam olarak neler yaşandığına dair ayrıntıların belli olmadığı saldırıdan sonra İngiliz parlamenterlerinin ofislerinin bulunduğu Londra"daki Portcullis House"ın 4"üncü katındaki ofisine kamera yerleştirdi ve en yakındaki polis merkezini harekete geçirecek panik butonu taktırdı. Milletvekilinin yakını, “Patrick tehlikede olduğunu ve kendini korumak zorunda olduğunu düşünüyor. Coyle"ın bir sonraki olayda neler yapacağından korkuyor” dedi. Sarah Coyle ise, İngiliz medyasının iddialarını kabul etmedi.

Hürriyet