Aydın Özel Başak Kolejinin düzenlediği 3. Geleneksel Anaokulları ve Ana Sınıfları, İlköğretim Okulları 5-12 yaş grubu arası, 2008 yılının “En anlamlı Resim Yarışması” Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde yapılan ödül töreni ile son buldu.
Yarışmaya Nazilli'den İlköğretim kategorisinde katılan Özel Aydınlık İlköğretim Okulu Öğrencisi Tuğçe Arıca Mansiyon 3.'lük ve Beş Eylül İlköğretim Okulu 3. Sınıf Öğrencisi İrem Mutlu Mansiyon Birincilik Ödülü aldılar. Yarışmada Anaokulları ve Ana Sınıfları kategorisinde Aydın'ın Germencik ve Söke ilçeleri ile çocuk evleri ve kreşlerine ödül verildi.
Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslanargun ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmanın bir reklam değil, bir hizmet olduğunu ifade ederek “Çocuklarımızın hayallerinin ve görüş ufuklarının büyümesi, ayrıca zekâlarının genişlemesiyle başarıların yüksek seviyeye çekilmesi amaçlanan bu yarışmada oldukça güzel eserler ortaya çıkmıştır. Aydınımızın eğitime verdiği önem ve eğitim kalitesi açısından yapılan bu yarışmalar neticesinde hem birlik ve beraberlik sağlanıyor hem de çocuklarımızın görüş açıları genişliyor. Yarışmamızın 23 nisan ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramına özel yapılması da ayrı bir anlam taşıyor” dedi.