CNNTURK'te Çınar Oskay ve Ayşegül Savur'un sunduğu 'Cumartesi-Pazar' programında, Nihat Odabaşı, Elizabeth Hurley"in fotoğraflarını çekmek için gittiği Mauritius Adası"ndan dönüşte Dubai aktarmasında business bilet krizi yaşadığı şeklindeki haberlerle ilgili olarak "Olayın aksayış biçiminde hata var. Bu bir business skandalı değil. Ben buisenes'a oturamadığım için havaalanında millete bağırmadım. Öyle bir şey yok" diye konuştu.

Ünlü fotoğrafçı, biletinin zaten ekonomi olduğunu belirterek biletin Türkiye'deki Emirates tarafından upgrade edildiğini ancak kendisinin değil asistanının biletinin upgrade edildiğini belirtti.

Uçağa binmeden önce bu durumu düzeltmek istediklerini ancak bir şey yapılamayacağının kendilerine söylendiğini belirten Odabaşı, uçakta yer değiştirip değiştiremeyecekleri konusunda da yarım yamalak cevap aldığını söyledi. Uçak korkusu olduğunu ve kalkış sırasında hostesten yardım istediğini ancak hostesin kendisine "Sizin biletiniz business, nasıl yer değiştirirsiniz, arkaya geçin lütfen" dediğini anlatan Odabaşı, "Bütün sorunlar güzel yüzle, diyalogla halledilebilir. Büyütmemek için ekonomiye geçtim ama onlar gayet sertler. 'Uçuşu tehlikeye atıyorsunuz yer değiştirerek'. Nasıl bir tehlike yer değiştirerek onu da bilmiyorum" diye konuştu.

Odabaşı, bir havayolunu 2 personel yüzünden değerlendirmek istemediğini ifade ederek "Sizin bin tane kanalınız olabilir orada, DVD yayınlarınız, muhteşem yemekleriniz olabilir ama önemli olan güleryüz ve kapıda göstereceğiniz verecekleri güven hissi" dedi.

Televizyon Gazetesi.com