Amerikalı muhalif yazar Dinesh D’Souza, yeni kitabında ABD Başkanı Obama’nın bir sokak serserisi, selefi olmaya hazırlanan Hillary Clinton’ın ise bir hippi olduğunu öne sürdü. D’Souza ‘Obama’dan sonra Hillary de başkan olursa ABD batar’ diye yazdı.
 
"RADİKALLEŞME İLERLER"

Amerikan sağ-kanadı, Hillary Clinton’ın Beyaz Saray koltuğuna oturması halinde ABD’nin tanınmaz bir duruma geleceğine ve batacağına inanıyor. Ünlü muhafazakâr yazar ve belgesel yapımcısı Dinesh D’Souza, “America” adlı yeni kitabı ve belgeselinde 2016’da ABD Başkanı seçilmesi halinde, Hillary Clinton’ın, Barack Obama’nın başlattığı radikalleşmeyi çok daha ileri götüreceğini savundu. 
 
"ULUSAL İNTİHAR OLUR"

Dinesh D’Souza, öyle ki, ülkenin tanınmaz hale geleceğini ve George Washington ve Thomas Jefferson’ın mezarda ters döneceğini öne sürdü. D’Souza, gençlik yıllarında bir hippi olan Hillary Clinton ile bir sokak serserisi olan Barack Obama’nın ünlü Amerikan radikali “Saul Alinsky’nin öğrencileri” olduğunu belirtti. D’Souza, Alinsky’nin, “İktidarı ele geçirinceye kadar asıl görüşlerini sakla” tezini öğrettiğini yazdı. 
 
Dinesh D’Souza, Hillary Clinton’ın ABD Başkanı olmasının “ulusal bir intihar” anlamına geleceğini de iddia etti ve “Obama’nın başlattığı işi Hillary bitirecektir” dedi.
 
"CLINTON NABIZ YOKLUYOR"
 
Bu yıl “büyükanne” olması beklenen Hillary Clinton’ın 2016 seçimleri için ne yapacağı henüz bilinmiyor. Clinton’ın bu yılı beklemekle ve ülkenin nabzını yoklamakla geçireceğine inanılıyor. 
 
Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney görevinden istifa etti. Kararı ABD Başkanı Barack Obama Beyaz Saray’da düzenlenen günlük basın toplantısında duyurdu. Carney’in nisan ayında Oval Ofis’e gelerek ayrılmayı düşündüğünü söylediğini dile getiren Obama, “Bu haber beni sevince boğmadı. Ama Jay, uzunca bir süredir bu kararı ile mücadele veriyordu” şeklinde konuştu. Obama basın toplantısında sarılarak teşekkür ettiği Carney’in en iyi arkadaşlarından biri olduğunu dile getirdi.  
 
"BİNGAZİ TRAJEDİSİ SÖMÜRÜLÜYOR"
 
Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton tarafından kaleme alınan “Hard Choices” adlı kitabın “Bingazi” ile ilgili bölümü basına sızdırıldı. 11 Eylül 2012 günü Bingazi’deki ABD Başkonsolosluğu’na yapılan saldırı sonucu Büyükelçi Chris Stevens ve üç Amerikalı görevli ölmüştü. 
 
Bingazi, “başkan adayı” olması halinde Clinton’a karşı Cumhuriyetçi Parti’nin kullanacağı “en büyük siyasi kozlardan biri” olarak görülüyor. Clinton, kitabında, Bingazi trajedisinin siyasi amaçlarla sömürüldüğünü belirtti.