Meltem Cumbul'a o soruyu sordu

Kenan Işık, atv'deki 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' programına konuk ettiği Meltem Cumbul'a herkesin merak ettiği bir soruyu sordu.

Aşk Yakar dizisinde Yavuz Turgul'un adı ilk günlerden itibaren çok konuşuldu. Dizinin hikayesinin ve senaryosunun kendisine ait olduğu ancak adının ön plana çıkmasını istemediği söylenen Turgul'un, bir süre sonra yazmayı bırakması üzerine, senaryo, Meltem Cumbul'un da dahil olduğu bir ekip tarafından yazılmaya devam edildi.

Ancak, bu konuda çok net açıklamalar yapılmadığı için bazı konular da havada kalmıştı. Benzer düşünceler içinde olan Kenan Işık da bu tür duyumları kendisinin de aldığını, çevresinde konuşulduğunu belirterek "Yavuz Turgul, yazdı ve çekiyor gibiydi, doğru mu bu?" diye Meltem Cumbul'a sordu.

"Öyle değildi. Gerçi kendisini isminin de geçmesini hiç bir zaman istemez ama hikaye kendisine aittir, herşey ona aittir. Süpervizörlüğünü de yaptı. Ama hiç bir zaman isminin geçmesini istemez ama biz hepimiz ona müteşekkiriz" diye konuşan Meltem Cumbul, bir dönem sonra Yavuz Turgul'un olmadığını ancak her oyuncunun, senaryo grubuna katılan herkesin ve yazı ekibinden her kişinin, yönetmen Yasin Uslu da dahil olmak üzere, Yavuz Turgul'un vizyonuyla devam ettirmek için çabaladıklarını ve finale de öyle vardıklarını belirtti.

Cumbul, "Onun görmek istediği şeklini, realizasyonunu yapmaya çalıştık. Ama isminin geçmesini istemediği için daha fazla konuşmayayım ben bu konuyla ilgili" diyerek daha fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Televizyon Gazetesi