Şişeyi atan Eskişehirli taraftar tespit edilirken, Başkan Polat'ın ziyaret ettiği Batuhan'a, futbolcular forma götürdü.

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçta tribünden atılan şişeyle başından ciddi şekilde yaralanan 10 yaşındaki Batuhan Sağır herkesin ilgi odağı oldu.
Kaptan Arda'nın ziyaretinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular, imzaladıkları Galatasaray formasını, Batuhan'a gönderdi. Başkan Adnan Polat'ın da kulüp ürünlerinden oluşan bir paketi ziyaret sırasında Batuhan'a hediye ettiği öğrenildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Batuhan Sağır'ı dün Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ziyaret etti. Başhekim Dr. Yahya Paksoy ile beraber açıklama yapan Sarıgül, "Batuhan büyük bir tehlikeyi Allah'ın da yardımıyla ufak bir şekilde atlattı. Bir kez daha söylüyorum, statlarımıza şişenin girmemesi lazım. Kulüp yöneticileri, emniyet tedbirlerini en güzel şekilde almalılar" dedi.

Suç duyurusunda bulundular
Batuhan Sağır'ın yaralanmasına yol açan kişi stattaki kamera görüntülerinden tespit edildi. Galatasaray, Eskişehirsporlu taraftar için suç duyurusunda bulunurken, yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ, Eskişehir Başkanı Halil Ünal ile konuyu görüştüklerini bildirdi.

Bu arada Galatasaray"ın olay nedeniyle PFDK"ya sevk edileceği ifade edildi.

Kombine kart jesti
Batuhan Sağır'ı, dün sabah ilk olarak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Galatasaray yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül ziyaret ederek moral verdi. Emir Sarıgül, Batuhan'a, kaptan Arda Turan'a ait bir formanın yanı sıra kombine kart hediye etti. Sağlık durumu iyiye giden Batuhan, kombine kartıyla maçlara gitmeye devam edeceğini söyledi. Emir Sarıgül de, Batuhan'ı maçlara bizzat kendisinin götüreceğini ifade etti.