Dizi müziklerinin aranılan isimlerinden Gökhan Kırdar, NTV'de ekrana gelen Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu" programına konuk oldu.

1994 yılında söylediği "Yerine Sevemem" isimli şarkısı için özel bir proje hazırladıklarını, bunu bir sahnede müzikal performansa dönüştürmeyi düşündüğünü anlattı.

Bu düşüncesinde dinleyicilerinden gelen isteklerin de etkili olduğunu anlatan Kırdar, "Yerine Sevemem'de sonuçta bir hikaye vardı. Orada ölen bir kadın var. Ben de onun yerine sevemeyeceğimi kendimi yakarak, tekrar onun yanına gidebilmek için ifade eden bir hikayesi vardı. Bu hikayeyi ben biraz genişletip, aslında o yıllarda yazmış olduğum hikayeyi şarkı sözü olması için küçültmüştüm. Şiir haline getirmiştim. Şimdi tekrar onu açıyorum" ifadelerini kullandı.

Her şarkının kendisi için bir hikayesi olduğunu ve bir senaryosunun bulunduğunu anlatan Gökhan Kırdar, "Yerini Sevemem"in önce bir film olacağını, ardında müzikal yapmayı düşündüğünü vurguladı.

Filmin hem İngilizce hem de Türkçe olacağını vurgulayan Gökhan Kırdar, bunun müzikal bir film olacağını sözlerine ekledi.

Televizyon Gazetesi