Kamuoyu gözü dönmüş tacizcilerin elinden zor kurtulan bayan turistleri konuşuyor. Hiç şüphesiz o gecenin kahramanı eczacı Kemal Avcıydı. Kepenkleri kapatarak turistleri gözü dönmüşlerden kurtaran eczacı, o dehşet gecesini anlattı.

BEN OLMASAM TECAVÜZ EDECEKLERDİ

Gece saat 01.00 sularında duyduğu gürültü üzerine kapıdan baktığında bir grup turistin çığlık çığlığa eczaneye girdiğini söyleyen Avcı, "Üç kız üç erkektiler. Çok korkmuşlardı. Peşlerinden 30-40 kişilik bir grup dükkânın önünde birikti. Bazıları kızları dışarı çıkarmak için eczaneye girmeye çalıştı. Kepenkleri indirmek için kullandığımız demiri elime alarak üzerlerine yürüdüm. Onları uzaklaştırdıktan sonra kepenkleri indirdim. Ben olmasam tecavüz edeceklerdi" dedi.

HADİ GELİN OYNAYALIM

"Kızlar kapıyı açmamamız için yalvarıyorlardı. Birinin ayakkabısı yoktu. İçeri girmelerinin ardından 50 kişi cama yüklendi Hem tacize uğramışlar hem de soyulmuşlardı. Fotoğraf makineleri bile çalınmıştı. Çıkın dışarı, ne güzel eğleniyorduk. Hadi gelin oynayalım. Burası Türkiye" diye bağırdılar.

POLİSLER GELDİĞİNDE BİLE GİTMEDİLER

Polisler geldiğinde bile tacizciler gitmedi. İçeri giren polislere turistler tacize uğradıklarını anlattı. Ancak turistler şikâyetçi olmadı. Biz turistlere yaşadıklarından dolayı duyduğumuz üzüntüyü anlattık. Kapıdan polisler tarafından dışarı çıkartılıp, taksiye bindirildiler. Kızlar Aksaray'da bir otelde, erkeklerin ise karavanda kaldıklarını söylediler. Gerçekten çok utanç duydum.

İRANLI TACİZCİ DEĞİL KURTARICI

Genç kadın kameralarda tacizci olarak tespit edilen İranlı Mokhtar Abhari Arzanagh"ın "tacizci değil kurtarıcı" olduğunu söyledi. Gözaltında bulunan Arzanagh"a kabahatler kanunu gereğince 57 YTL ceza verildi. Gerekçe olarak da "Arzanagh kameralarda taciz ederken görüntülendi" dendi.