Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'dan Kayseri istikametine gitmekte olan Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapan Ahmet Pehlivan yönetimindeki 44 FF 423 plakalı otomobil, Pınarbaşı ilçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada, Güvenlik Şube Müdürü Pehlivan'ın 16 yaşındaki kız çocuğu Kübra Pehlivan, ağır yaralı olarak ambulans helikopterle Kayseri Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç kız, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücü Pehlivan ile eşi Nesrin ve ismi öğrenilemeyen küçük yaştaki diğer kız çocuklarının ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Pehlivan'ın dün izne ayrıldığını ve hayatını kaybeden kızının diş kontrolü için bu sabah Kayseri'ye hareket ettiğini söyledi.

Yaşamını yitiren Kübra Pehlivan'ın diş rahatsızlığı nedeniyle ailesi tarafından zaman zaman Kayseri'ye götürüldüğünü belirten Kahya, "Arkadaşımız, kızın muayenesinin ardından Tokat'a giderek yıllık iznini geçirmek amacıyla Malatya'dan ayrılmıştı. Pınarbaşı ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yapmışlar. Arkadaşımızın ve ailesinde diğer kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi bizlere ulaştı" diye konuştu. - milliyet