Übeydullah Özmen, Don Juanlar'ın ortak savunmasına sığındı: Resimdeki bayanı katiyen tanımam...
 
Ünlüleri, ünsüzleri ve üstsüzleri ile dile gelen Bodrum, hiç bu kadar meşhur olmadı. Önce BDP'li Bengi Yıldız, ardından da Anadolu Din Adamları Derneği Başkanı (ADA-DER) Übeydullah Özmen'in tatili, Ege sularını ısıttı.
 
Aşk özerkliğini Bodrum'da ilan eden Özmen, sevgilisi Şennur Çelikkol ile Ramazan'da tatilin keyfine vardı. BDP adına alternatif Cuma namazları kıldıran Özmen, herkesi hayretler içinde bıraktı.
 
'PKK İLE HİÇBİR İLGİM YOK!'
Ve PKK'nın başimamı dün karaya vurup ilginç açıklamalar yaptı. Ankara'daki dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Özmen, kaçamağı yalanladı! Kürtçe ezanın fikir babası olan Özmen, ailesinin arkasında olduğunu açıkladı. Übeydullah Özmen, 11 maddelik 'masumluk manifestosunu' şöyle sıraladı: "PKK ile hiçbir ilgim yok. Bodrum'a 4-5 yıldır hiç gitmedim. Resimdeki bayanı katiyen tanımam.
 
Sivil itaatsizlikle Cuma namazını hiçbir yerde kıldırmadım. Derneğim daha kuruluş aşamasında. BDP'ye ve hiçbir siyasi partiye üye olmadım. Sadece Ramazan iftarında BDP Altındağ ilçesinde mevlit okudum. 2 değil 4 çocuk babasıyım. Kızım Hacer, Ankara BDP il başkanlığına kendi iradesiyle üyedir. Şahsım ve derneğim asla doğruluktan vazgeçmedi ve vazgeçmeyecektir. Hakkımda yazılanların tümü iftira ve yalandır."
 
EN BABA DESTEK
Özmen, basın mensuplarının karşısına geçerken kızı da savunmadaydı! BDP Ankara İl Örgütü'ne üye olan Hacer Özmen, babasına tuzak kurulduğunu söyledi. Özmen, "Babam o kadını tanımıyor. O kadın babamı kullandı. Bu Kürtlere karşı yapılan bir komplodur. Babamı bitirmeye çalışıyorlar ama biz hep yanında olacağız" dedi.
 
OY ANAM OY
BDP, Bodrum görüntüleri nedeniyle zorlu bir dönemden geçiyor. BDP'li Bengi Yıldız'ın ardından ADADER Başkanı Übeydullah Özmen'in Bodrum pozları, partiyi karıştırdı. Bodrum'da aşka gelen Yıldız ve Özmen, tabanı da gaza getirdi. Bodrum şokları nedeniyle parti genel merkezine tepki telefonları yağdı. BDP'ye oy veren seçmenler, "Kandırıldık" diye konuştu.
 
ÖZEL HAYATINIZA DİKKAT EDİN
Evli ve 2 çocuk babası Bengi Yıldız'ın Bodrum kaçamağı, dengeleri değiştirdi. BDP, Yıldız şokunu atlatmaya çalışırken bir darbe de Kürtçe mevlidin fikir babası Übeydullah Özmen'den geldi. İşte artçı şoklar üzerine BDP harekete geçti.
 
Bu gelişmelerin ardından BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan da "özel hayat" uyarısı geldi. Demirtaş, "İlk grup toplantısında herkese özel hayatları konusunda dikkatli olmaları gerektiğini söyledim. Yediğiniz, giyindiğiniz, birlikte yürüdüğünüz insanlara dikkat edin. Milletvekiliyseniz kamunun malısınız" dedi.
 
YEŞİLÇAM KLASİĞİ
Übeydullah Özmen'in savunması akıllara Şener Şen ve Perran Kutman'ın başrolünü oynadığı "Ne Olacak Şimdi" adlı o unutulmaz Türk filmini de getirdi. Filmin hafızalarda yer eden çapkınlık sahnesi ise şöyleydi.
 
Şener Şen rol gereği karısını sürekli aldatıyor ve Perran Kutman da her defasında onu yakalıyordu. Yine benzer bir sahnede sekreteri ile çıplak bir vaziyette yakalanan Şen, o unutulmaz replikleri sıralıyordu: Yaz kızım 200 torba çimento. 15 tane kapı. 30 kamyon ince kum.
takvim