Antalya'da 13 yaşındayken geçirdiği kazada yüzü tanınmaz hale gelen Nilay Erocak, düzenli beslenme ve spor sayesinde 2 yılda iyileşti. 
 
Yüzü hiçbir estetik müdahale görmeden eski haline kavuşan Nilay, mankenliğe başladı. Antalya'da, 2 yıl önce, ATV motosikletle gezmeye çıkan Nilay Erocak, direksiyon hakimiyetini kaybeden arkadaşıyla birlikte duvara çarptı. Kazada yüzü tanınmaz hale gelen, burnu ve dişleri kırılan, dudağı yarılan ve çenesi çıkan Nilay Erocak, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede bir ay tedavi gören Nilay Erocak'a doktorları "Yüzünde ciddi yaralanmalar meydana gelmiş. Bu izlerin kapanması çok zor" dedi. Duydukları karşısında dünyası kararan Nilay, taburcu olduktan sonra herkesi şaşırttı. 
 
DOKTORLAR BİLE ŞAŞIRDI 
 
Kazanın tüm izlerini 2 yılda tamamen silen Nilay, eski güzelliğine kavuştu. Bununla da yetinmeyip mankenliğe başladı. Şu anda bir metre 80 santimetre boyunda ve 55 kiloda olan, bir yıldır da Es-Line Ajans'a bağlı olarak mankenlik yapan Antalya Koleji son sınıf öğrencisi Nilay'ın en büyük hedefi ise önce Türkiye, ardından da Dünya güzeli olmak. Yüzündeki yara izlerinin cildine iyi bakması sayesinde geçtiğini anlatan 16 yaşındaki Nilay, "Kazanın ardından hiç stres yapmadım. Düzenli beslenip, düzenli spor yaptım. İki yılda yüzümde kazanın eseri kalmadı. Buna en çok doktorlarım şaşırdı" dedi.