AYDINPOST ÖZEL-CHP Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP'nin başkanlığı kazanmasının ardından belediyenin hukuk servisinde ilginç tavır ve diyaloglarıyla yine gündemde.
Devir teslim sonrasında Aydın Belediyesi Hukuk Servisi'ne giderek, belediyenin sözleşmesi avukatı olan Fatma Yakan'ı soran Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz, Yakan'ı göremeyince "O halen daha istifasını vermedi mi? Söyleyin bir daha geldiğimde onu burada görmeyeceğim" diye çıkışlarda bulunmasının ardından, avukat Fatma Yakan'ın da çantasını toparlayıp odasından ayrıldığı ortaya çıktı.
Kendisine yapılan davranış nedeniyle apar topar odasından ayrıldığı öğrenilen Aydın Belediyesi'nin sözleşmeli avukatı Fatma Yakan'ın karşılaştığı bu tavırlar sebebiyle zor durumda kaldığı gelen bilgiler arasında.
Eski başkan İlhami Ortekin döneminden bu yana belediyenin davalarını yakından takip eden avukat Fatma Yakan'ın özellikle vakıflarla alakalı konularda ciddi tecrübesi olduğu biliniyordu.
CHP'nin belediye seçimini kazanmasıyla birlikte belediyede bazı revizyonların olacağı biliniyordu. Revizyon Başkan Özlem Çerçioğlu tarafından yapılması beklenirken, ortaya farklı tablolar da yansımaya devam edecek gibi.

YAKAN: İstifamın Kalınomuz'la bir alakası yok.

CHP Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz"un Aydın Belediyesi sözleşmeli Avukatı Fatma Yakan"a yönelik belediye hukuk servisinde sarfettiği sözlerle ilgili haber sonrasında, Fatma Yakan"dan yazılı açıklama yapıldı.

YAKAN'IN AÇIKLAMASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN