'Yalancı Romantik' dizisinde evli bir çifti oynayan Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz, o ilk günü anlattılar...

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kanalturk ekranlarında Ebru Akel'in sunduğu programa konuk olan Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz, kısa sürede ekranların en sevilen çiftlerinden oldu.

Çekimlerine bir süredir ara verilen ve evli bir çiftin yatak odası hikayelerinin anlatıldığı dizide karı-kocayı oynayan Cündübeyoğlu ve Yılmaz'ın bir anısı ekran başındakileri de bir hayli güldürdü.

Cündübeyoğlu, o komik olayı şöyle anlattı: "Biz bu diziden önce birbirimizi biliyorduk ama daha önce tanışmamıştık. Dizinin demo çekimi yapılacaktı. Gün verildi. Bizim hikayemiz sürekli bir karı-kocanın yatak odasında yaşadıkları falan. Tabii ki yatak odası sahnesi ile başlayacak. Hala anlatırken çok gülüyoruz, gittik, hazırlandık, ben geceliklerimi giydim, geldim. Biz böyle olduk 'Merhaba, Ebru, merhaba Hakan. Yatağa girelim mi?"

Kahkahalarla o gün yaşadıklarını anlatan ve canlandırma da yapan Hakan Yılmaz ve Cündübeyoğlu, ekran başındakileri de çok güldürdü. Ebru Cündübeyoğlu, "Tanıştık ve hemen yatağa girelim! Böyle saçma bir şey yaşadık. Hiç olmazsa bizi biraraya getirselermiş, biraz tanısaymışız birbirimizi, direk biz yatağa girdik!" diye konuştu.

Bu diziyle birlikte birbirlerini tanıdıktan sonra çok iyi dost olduklarını ifade eden Ebru Cündübeyoğlu, "Ömür boyu bu dostluğumuz devam eder" dedi.

H2