Şarkıcı Demet Akalın önceki gece sahur yapmak için eşi Okan Kurt ile gittiği mekanda, iki garsonun dedikodusunu yaptığını duyunca twitter'dan isyan etti. İşletme sahibi de o garsonları işten çıkardı.

Şarkıcı Demet Akalın önceki gece sahur yapmak için eşi Okan Kurt ile gittiği mekanda yaşadığı tatsız olayla neye uğradığını şaşırdı.

Mekana girdikten sonra iki garsonun arkasından konuşup dedikodusunu yaptığını işiten Akalın duyduklarına bir hayli sinirlendi. Ancak tatsızlık çıkmasını istemeyip durumu eşine belli etmeyen Akalın mekan çıkışı ise yaşadıklarını twitter’daki hesabından takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı ardından sahur yapmaya gittiği mekanı eleştirip, “Mekan adına bizden kim özür dileyecek acaba. Aman siz siz olun arkanızdan dedikodu yapan garsonların olduğu yere gitmeyin yazık. Ramazanda dedikodu yapıyorsun bari bir bak arkana kadının kocası seni duyuyor olabilir. ‘Kamil insan olmak için ibadet ediyor musunuz?’ Öyle diyor şu an atv’deki hoca. ‘İnsan olmaktır esas, din terbiyedir’ diyor” diye yazdı.

O GARSONLAR KOVULDU

Dün gecede Stelyo Pipis'in doğum gününe katılan Demet Akalın, iki garsonun arkasından dedikodu yapması hatırlatılması üzerine “Büyük bir ayıp ettiler. Ama Okan gereğini yaptı” dedi. Eşinin bu sözlerinin ardından Kurt, “İşletme garsonları işten çıkarmış” demekle yetindi. (SNK)