Hasan'ın sözlerini duyanlar doğal olarak hemen şu soruyu sordu: Fenerbahçe'de oynayan Galatasaraylılar kim?..

CNN Türk"te yayınlanan Saba Tümer"in programına katılan Galatasaray"ın eski yıldızı Hasan Şaş, bomba etkisi yaratan açıklamalar yaptı.

Söze Emre Belözoğlu ile başlayan Hasan, “Emre bizde oynadığı yıllarda da Fenerbahçeli"ydi. Bunu çoğu kişi bilirdi. Ancak formasının hakkını sonuna kadar verirdi” deyip, bir başka Galatasaray efsanesi Arif Erdem"in de Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Esas bombayı bu girişin ardından patlatan Hasan Şaş, “Şu anda da Fenerbahçe"de forma giyen 3-4 oyuncunun Galatasaraylı olduğunu biliyorum. İsimlerini açıklayamam. Çünkü zor durumda kalırlar” ifadesini kullandı.

Şaş, "isim açıklayamam" diyor ama şimdi herkes merak içinde. Özellikle de Fenerbahçeliler takımlarında oynayan Galatasaraylılar"ın kimler olduğunu öğrenmek istiyor.

Son derece doğaldır-Hakan Şükür Bir futbolcunun oynadığı takımdan başka bir takımı tutması son derece doğaldır. Üstelik bunu benim gibi yıllarca profesyonelliği bile zaman zaman bir kenara bırakıp sadece tuttuğu takımda oynamış birisi söylüyor.

Yadırganmamalı, büyük bir olaymış gibi kabul edilmemeli. Hatta bu tip oyuncular işlerini daha saygılı yaparlar. Bunun en güzel örneği Emre Belözoğlu"dur. Ayrıca ben çok Fenerbahçeli taraftar tanıyorum, Galatasaray"ın tarihi başarılar yakaladığı dönemlerde gelip maçlarımızı izleyen. Bu işlere biraz da böyle bakmak lazım.

Zan altında bırakmıştır-Sergen Yalçın Profesyonel bir futbolcu bu tip şeylerden kesinlikle etkilenmez, hangi takımda oynuyorsa onun kazanması için mücadele eder. Hasan Şaş gibi deneyimli ve üst düzey futbol oynamış birisinin neden böyle şeyler söylediğini anlamış değilim.

Çünkü birçok arkadaşını zan altında bırakmıştır. Aslında bu tip konular üzerine yorum yapılması bile gerekli değildir. Bunlarla işin içindekiler asla ilgilenmezler, sadece işin dışında olanların yorumlama alanlarıdır.