GERİDE kalan 4.5 sezon, 223 maçta 102 gol, 108 asist... Dile kolay... Neredeyse maç başına bir golde imzası var... Alex de Souza Fenerbahçe"nin tartışılmaz efsanesi.. Takım kazanırken Alex, kaybederken yine Alex konuşuluyor. Sanki tek başına bir takım. Brezilyalı Bursa maçında attığı golle izleyenlere şapka çıkarttırdı. Takımını yarı finale taşıyan "sihirbaz" lakaplı Alex, tamamen zeka dolu golleriyle kendisini eleştirenlere en güzel cevabı verdi.

Taraftar alkışladı

Devre arasında Roberto Carlos ile birlikte sözleşmesini yenileyen ve futbol yaşantısını Fenerbahçe forması altında noktalamayı hedefleyen Alex, takımını yeniden sırtlamaya başladı. Gaziantepspor maçında attığı şık golün devamını kupada da getiren kaptanın iki golü ev sahibi Bursaspor"un taraftarlarının da alkışını aldı.

Rakip takımlara ve taraftarlara saygısıyla alkışlanan Alex, maç sonrasında her zamanki gibi mütevazi kişiliğini korudu. İşini yapmanın huzuru içinde stadı terkeden Alex, kendisine yöneltilen eleştirilere yine sözlü olarak cevap vermedi.

Hürriyet