Her insan gibi, iki kolu, iki bacağı, gözleri var ama o aslında bir canavar. Soğuk kanlılıkla işlediği sıradışı cinayetle insanların kanını dondurdu.

35 yaşındaki Amerikalı Julie Corey, henüz 23 yaşında olan ve doğum yapmasına sadece 4 hafta kalmış olan Darlene Haynes'i öldürmekle kalmadı. Hamile kadını öldürdükten sonra, korku filmlerine bile taş çıkartacak biçimde, karnını kesip rahmindeki minik bebeği aldı ve kayıplara karıştı.
Sıradışı cinayetin zanlısı


ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşanan bu korkunç olay, tüm dünya medyasında geniş yer aldı ve haberi okuyanların tüylerini diken diken etti.

Ancak Julie Corey, hiçbir şey olmamış gibi, annesinin rahminden çaldığı bebeği sahiplendi. Onu tanıyanlar, kucağında bebekle görünce şüphelendi ve polise ihbar etti. Canavar kadın, etrafındakilere doğum yaptığını söyledi ama kimse ona inanmadı. Polis, önce bebeği bir hastanede buldu.

Yerel Telegram & Gazette of Worcester gazetesine konuşan Worcester emniyetinden Kerry Hazelhurst, annesinin cesedi yaşadığı apartman dairesinde bulunan kız bebeğin hayatta ve sağlıklı olduğunu, New Hampshire'daki bir hastanede tutulduğunu söyledi.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bebekle birlikte yakalanan Julie Corey ve erkek arkadaşı tutuklandı ve dün ilk kez mahkeme önüne çıkarıldı. Sadece sorulanlara "Evet" ya da "Hayır" diyen Corey, kameralardan rahatsız oldu. Bir sonraki duruşma ise 30 Ağustos'ta ypılacak.

Polis geçen hafta, 23 yaşındaki 8 aylık hamile Darlene Haynes'in cesedini, evden gelen kötü kokular üzerine yatak odasında bir battaniyeye sarılı halde bulmuştu. Corey ve erkek arkadaşının zaman zaman aynı apartmanda kaldıkları belirlendi.

Bulunduktan günler önce öldürüldüğü anlaşılan Haynes'e yapılan otopside, kadının karnındaki bebeğin alındığı, bebeğin yaşayabileceği, ancak acil tıbbi müdahaleye ihtiyacı olacağı kaydedilmişti.