Sinemanın ‘Terminatör’üydü. California Valisi olunca halk onu ‘Governator’ diye anmaya başladı. Arnold Schwarzenegger’in yeni lakabıysa ‘Sperminatör’. Aktörün evinde çalışan bir kişiden 14 yaşında bir oğlu olduğu öğrenilen Schwarzenegger’in eşi Maria Shriver, 25 yıllık evliliklerini geçen hafta bitirdiğini söylemiş, önce ayrılığın sebebini açıklamamıştı. Ancak çok geçmeden, önceki gün, Schwarzenegger’in California’daki evinde 20 yıl çalıştıktan sonra geçen ocak ayında emekli olan bir çalışandan çocuğu olduğu ortaya çıkmış, ayrılığın sebebi olarak da bu gösterilmişti. 
Skandalın merkezindeki kadının kimliğiyse dün belli oldu. Magazin sitesi TMZ.com’un haberine göre 50 yaşındaki Mildred Patricia Baena yakın arkadaşlarına ‘o kadın’ın kendisi olduğunu açıkladı. Haftada 1200 dolar karşılığında Schwarzenegger ailesinin temizlik, yemek ve ev işlerini yaptığını anlatan Baena, evdekilerin kendisini ‘Patty’ diye çağırdığını söyledi. Brentwood’daki evde 20 yıl geçiren Baena, çocuğunun Schwarzenegger’in mirasından yararlanması için kimliğini açıkladığını anlattı. 
Önceki gün ABD basınında çıkan haberlere göre, Los Angeles’lılar eski vali Schwarzenegger’in sadece eşini değil, kendilerini de aldattığını düşünüyor. Skandalı ortaya çıkaran gazete The Los Angeles Times’ın köşe yazarı Steve Lopez, dün valiye ‘şarlatan’ diye seslendi ve “Gördüğüm en büyük sahtekârlık” dedi. 
Los Angeles’ın en çok izlenen televizyon pdogramlarından ‘The View’da da kadınlar tarafından alaya alınan vali için, “Sperminatör, demir ezmekten başka şeyler de yapabiliyormuş” dendi. The View sabahları yayımlanan ve sadece kadınların sunup kadınların konuk olduğu bir program. 
Bu arada valinin 21 yaşındaki kızı Katherine Schwarzenegger Twitter’dan sayfasına, “Kesinlikle kolay değil, desteğiniz için teşekkürler. Ailemi her zaman seveceğim” yazdı. 17 yaşındaki Patrick Schwarzenegger ise “İnsan bazen kendini çok kötü hissediyor, her şeyi bırakmak istiyor. Ama ölüm bizi ayırana kadar ailemi seveceğim” dedi. 
Schwarzenegger’in Maria Shriver’dan dört çocuğu var. En küçük oğlu Christopher, 1997 doğumlu. Ünlü aktörün yanında çalışan kişiden doğan oğlunun da 14 yaşında olduğu tahmin ediliyor. 

Yeniden Terminatör olacaktı 
Bu arada skandalın, tam da Schwarzenegger’in valilik kariyerine son verip yeniden Terminatör karakterine bürünmesine az kala ortaya çıkması, büyük talihsizlik olarak yorumlandı. Valiliği bırakmayı düşündüğünü söyleyen Schwarzenegger sinemayı çok özlediğini ve kendisine ‘Terminatör’ diye seslenilmesinden çok hoşlandığını açıklamıştı. Ancak öyle görünüyor ki, ‘Sperminatör’ lakabından kurtulması zor olacak. 
Bu arada Hollywoodlife.com’un editörü Bonnie Fuller da dün kaleme aldığı ‘Sperminatör Arnold’ adlı yazıda, “Maria arkanda olmasaydı valilik seçimini kazanamazdın” diye yazarak Schwarzenegger’in tamir edemeyeceği bir hata yaptığını söyledi.