Geçtiğimiz aylarda evine gelen hacizle gündeme gelen İdiz, önceki gün Çeşme'de objektiflere takıldı. Aşırı alkol alıp etrafa rahatsızlık verdiği iddia edilen ünlü oyuncu, kaldığı otelden atıldı.

YOL PARASI BİLE YOK!

İstanbul'a gitmesi gereken Nurseli İdiz, bir taksiciyle pazarlık yaptı. Ancak İdiz'in cebinde bin 500 TL'si yoktu. Hemen telefona sarılıp kızından kendisine para göndermesini isteyen İdiz, ardından da bir mekana gitti. Kadehleri deviren Nurseli İdiz, kendinden geçti. İdiz'i kovan otelin müdürü ise ünlü oyuncunun sarhoş olduğunu duyunca Nurseli İdiz'i bir süreliğine otele geri aldı. İdiz, hâlâ Çeşme'de.

BAVULUYLA KAPI ÖNÜNE

Nurseli İdiz, kaldığı otelde taşkın hareketler sergileyince kapı dışarı edildi. İdiz, cebinde fazla parası olmadığı için de kendisine kalacak yeni bir yer bulamadı. Kızından İstanbul'a dönebilmek için yol parası isteyen güzel oyuncu, yaşadıklarıyla "Nereden nereye?" dedirtti.

KENDİNİ KAYBETTİ

Ünlü oyuncu, gündüz 40 derece sıcağı bulan Alaçatı'da alkol alınca; kendinden geçti. İdiz'in bu hallerini görenler ise; "Nerede o eski Nurseli İdiz?" demeden geçemedi.

 

BORÇ BATAĞINA SAPLANDI

Nisan ayında Nişantaşı'ndaki evinin 8 aylık kirasını ödeyemediği için eşyalarına haciz gelen Nurseli İdiz, borcunu kapatmak için Alkent'te 180 bin TL değerindeki dairesini satışa çıkarttı. İdiz, maddi sıkıntısının nedenini ise şöyle açıkladı: "Yıllar önce yapım şirketi kurdum. Muhasebeci ihmalkâr çıkınca devlete 4 trilyon vergi borcu ödedim."

HİÇBİR MALI KALMADI

Vergi borcunu ödemek için bütün ev ve arabalarını satan Nurseli İdiz, böylece borç batağına saplandığını açıkladı. Bir dönem aldığı yüksek ücretle de gündem olan İdiz'in tiyatro sahnesinden oyun başına aldığı 250 TL de borçlarını ödemesine yetmiyor.

HASTA DİYE İÇİYORMUŞ!

Bipolar bozukluk hastası olduğunu ve ataklarını alkolle bastırdığını söyleyen Nurseli İdiz, "Alkol yüzünden maddi ve manevi çok kaybım oldu" dedi. İdiz, bu problemi yüzünden yapımcıların kendisine rol vermek istemediğini itiraf etti.

 

ALKOL ONU İŞİNDEN ETTİ

2004'te 'Kınalı Kar' dizisindeki rolüne alkol sorunu yüzünden son verilen Nurseli İdiz, 2007'de de 'Salıncakta İki Kişi' adlı tiyatro oyununda benzer sorunlar yaşadı. İdiz, son tiyatro oyunu 'Evliliğe Gelince' ekibiyle de aynı nedenden ötürü tartıştı.

BiR ZAMANLAR YILDIZDI

'Geçmiş Bahar Mimozaları' dizisindeki rolüyle ünlü olan Nurseli İdiz, 1993'te 'Saklambaç' adlı yarışmayı sundu. 1994'te bir kanaldan 2 milyar alan İdiz; 1995'te bir başka kanala 10 milyara transfer oldu. İdiz; o dönem kanalları peşinden koştururken bir yandan da 'Evita' müzikali ile 'Kız Kulesi Aşıkları' filminde de rol aldı. İdiz, bu sayede de olay oldu.

Şöhretin bunalımına giren Nurseli İdiz'e 20 yıllık eşi Cem İdiz; boşanma davası açtı. 1995'teki bu ayrılık; İdiz'in çöküşünü başlattı. Oyuncunun magazinsel olayları ve çıplak fotoğrafları; çöküşü hızlandırdı.

Takvim