Bu sitede tarifeleri karşılaştırabilir ve sizin için en uygun olan tarife için başvuru yapabilirsiniz. Bu site size sözleşme yapmaz. Başvuru formunu doldurduğunuzda sizi en kısa sürede aramaları için ilgili operatöre bilgilerinizi iletir. Operatör arar size bilgi verir eğer siz uygun bulursanız sizin ayağınıza personelini gönderir taşıma işlemini yapar.

Hat taşıma, Numara taşıma, ADSL taşıma, Fiber taşıma, yeni hat alma, tarife karşılaştıma, kampanya karşılaştırma, en iyi internet tarifesi kimdedir, en ucuz telefon tarifesi kimdedir, sizin için araştırır ve özet halinde size gösterir. Avea, Turkcell, Vodafone, Superonline, Turknet, Dsmile, Doping, Turk Telekom, Ttnet gibi operatörlerin tarifelerini karşılaştırmak için kampanyalarından en ucuz olanı görebilmek için numaratasima.com’a girip karşılaştırmanız yeterli.

 Bunun sebebi; tarifelerin devamlı ucuzluyor olması. Teknoloji ve rekabet geliştikçe operatörler en uygun tarifelerini oluşturup en yüksek internet içeren, en hızlı internete sahip tarifesini kullanıcılara sunuyorlar.
En hızlı adsl başvurusu için tarifeleri karşılaştırmak çok kolay. Hızını seç, kaç gb kullanmak istediğini seç yeter. Turktelekom, Superonline, Vodafone adsl ve fiber tarifelerini hemen görebilirsin. Buradan ADSL başvurusu, fiber başvurusu yapabilirsin. Hatta adsl başvurusu ve fiber başvurusundan sonra sizi arayıp ücretsiz bir şekilde ayağınıza kadar kurulum ekibi göndereceklerdir.
Fiber internet başlı başına bir konu. Öncelikle nerede var? Fiber hızı nedir? Turkcell fiber’in superonline fiber’den farkı var mı? Turk Telekom fiber’in hızı nedir? TTnet ile Turktelekom fiber hızı aynı mı? Bu gibi sorular uzar gider. Cevapları ise karşılaştırma tablosunda. En ucuzu hangisi, hangi internet daha hızlı? Turkcell kendi fiber ağını kurmuş ama nerelerde var? Hızlı internet kimde var? Bunların cevabı karşılaştırmalarda.  

En uygun telefon tarifesi için neden Numarataşıma.com'u tercih etmeliyim?

1. Numaratasima.com sizler için tüm GSM operatörlerinin kampanyalarını, tarife özelliklerini veritabanına işlemiştir. İhtiyacınıza en uygun GSM tarifesini belirlemeniz yeterli olacaktır. Karşılaştırmasını ise Numaratasima.com sizler için yüzlerce tarife arasından yapacaktır.

2. Numaratasima.com’da birçok GSM paketi vardır ve bu paketlerin hangi tarifelerle kullanılabileceğini ve hakkındaki detaylı bilgiyi rahatlıkla bulabileceksiniz.

3. Seçmiş olduğunuz tarife özelliklerine göre karşılaştırılan farklı GSM operatörlerinin fiyatlarını tek bir ekrandan görebilir ve aradaki farklılıkları bulabilirsiniz.

4. İstediğiniz tarifeye anında başvuru yapabilir ve seçmiş olduğunuz tarife ile ilgili en kısa sürede dönüş sağlanması için bilgileriniz Numaratasima.com platformu aracılığıyla güvenli bir şekilde ilgili operatöre iletilir.

5. Farklı operatörlere ait öğrenci tarifeleri, kurumsal tarifeler, kamu tarifeleri, engelli tarifeleri gibi birçok tarifeyi  Numaratasima.com platformu sayesinde tek bir ekrandan görebilirsiniz.

6. Size uygun tarifeyi Konuşma, Sms ve İnternet ihtityacınızı girerek 3 kolay adımda bulabilir ve diğer GSM operatörleri ile karşılaştırma fırsatı bulabilirsiniz.