Aydın Bölgesi Oda ve Borsaları tarafından geleneksel olarak yapılan toplantıların dördüncüsü Didim Ticaret Odası"nın ev sahipliğinde yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği"ne bağlı Oda ve Borsaların iştirak ettiği toplantıya Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ve Meclis Başkanı Enes Öğünçlü başta olmak üzere yönetim kurulu ve meclis üyeleri de katıldı.
Bölgenin kalkınması için yapılması gereken proje ve yatırımların değerlendirildiği toplantı bir anlamda Aydın ekonomisinin meclisi oldu. Toplantıda dile getirilen konular katılan tüm oda ve borsaların ortak sonuç bildirgesi olarak yayımlandı.
Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Gültekin Kılınç toplantıyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Bölgemizdeki Oda ve Borsalar Güçbirliği ve kurumsal dayanışma adına örnek olması gereken bir çalışma sundular. Bütün oda ve borsaların görüşleri ortak bildiri olarak ilan edildi. Biz Nazilli için özellikle öne çıkan projeleri dile getirdik. Kestel Havzasında gerçekleşmesini arzu ettiğimiz NAP Projesi ve termal sağlık yatırımları, Jeotermal Seracılık ve Sümer Üniversitesi bildiride yer bulan konular oldu. Odamız üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda ve taleplerine göre hareket etmektedir. Çalışmalarımızı üye odaklı gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Birlikteliğimiz çok yakın zamanda bölgeye katma değer yaratacaktır. Özellikle tarımsal sanayimizi ilgilendiren her konu Odamızın çalışma planı dâhilinde olacaktır. Nazilli"nin iktisadi ve sosyal alanda bir cazibe merkezi haline gelmesi en büyük hedefimizdir” dedi.