İstanbul ve Marmaris’ten sonra Novada Outlet Söke’de açılan Fun Lab Eğlence Dünyası, dünya standartlarında eğlence ekipmanları, ileri teknoloji, güncel oyun makineleri, güler yüzlü personeli, müşteri odaklı kaliteden ve güvenlikten ödün vermeyen hizmet anlayışı ile farklı bir eğlence deneyimi yaşatıyor.

Novada Outlet Söke’de açılan Fun Lab Eğlence Dünyası’nda Mini Rider2 (simülatör), Terminatör (video game), Sonic Air Hockey, Sonic Basket gibi eğlence makinelerinin yanı sıra Türkiye’deki Fun Lab merkezlerinden farklı olarak ilk kez Novada Outlet Söke’de yer alan Trambolin, Bumper Boats ve yakında faaliyete geçecek olan Pony Adventure eğlence makineleriyle büyük küçük herkese eğlenceli bir dünya sunuluyor. Fun Lab Eğlence Dünyası, Ramazan Bayramı’nda 3-6 yaş grubu çocuklarına yönelik Kiddie Ride oyun makinelerini de faaliyete geçirecek.

Biriktirilen kuponların toplamlarının karşılığında playstation’dan bilgisayara, telefondan uzaktan kumandalı arabalara kadar yüzlerce hediye kazanma şansı veren Novada Outlet Söke Fun Lab Eğlence Dünyası, 7D Sineması ile de 8 kişilik salonda 3 ve üzerindeki yaş grubuna 7’şer dakikalık, 7 boyutlu görüntülü film izleme seçeneği sunuyor.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png