Cim-Bom"da sezon başından bu yana uyguladığı katı disiplinle, Lincoln, Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Sabri gibi birçok yıldız oyuncusunu ismine bakmadan önemli maçlar öncesinde kadro dışı bırakan Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp"ın, son kurbanları Nonda, Barusso ve Bouzid oldu.
Alman çalıştırıcı, ülke milli takımlarından geç dönen Kongolu golcü Shabani Nonda ile Ganalı Ahmed Barusso ve Cezayir Milli Takımı"nda forma giyen İsmael Bouzid"i sürpriz bir kararla Gaziantepspor maçı öncesinde kadro dışı bıraktı.
Kalli, İstanbul"a perşembe günü dönmeleri gereken üç futbolcunun, hiçbir mazeret göstermeden cuma günü Florya"ya gelmelerini affetmeyerek kadro dışı bırakma kararı aldı. Nonda, Barusso ve Bouzid"e öncelikle takımdan ayrı bir programla antrenman yaptıran Feldkamp daha sonra kadro dışı kararını üç futbolcuya bildirdi.

Para cezası da yolda
Bilindiği gibi Shabani Nonda geçtiğimiz hafta oynanan Denizlispor maçından sonra takım kaptanı Hakan Şükür"ü hedef alan açıklamalar yapmış ve başta Hakan olmak üzere Kalli ve yönetimin büyük tepkisini çekmişti. Alınan bu sürpriz kararla Kongolu golcünün cezası da kesilmiş oldu.
Bu arada sarı-kırmızılı yönetimin, kısa süre içinde Nonda ile bir araya gelerek ifadesini alacağı, ardından verilecek para cezasının belirleneceği öğrenildi. Yönetimin, Nonda gibi İstanbul"a zamanında dönmeyen Barusso ve Bouzid"e de, teknik heyetin raporu doğrultusunda para cezası vereceği kaydedildi.
Milliyet