F.BAHÇE"DE adı "nöbetçi golcü"ye çıkan Semih Şentürk, yol ayrımında. Daum"un “Avrupa"da böyle golcü bulamayız. 5 yıl sözleşme uzatın” dediği ancak neredeyse devre arası gelmesine rağmen yönetimin görüşmeye çağırmadığı Semih, yeteneklerini Avrupa"da sergilemek istiyor. Opsiyonunu kullanmamayı planlayan santrfor, Avrupa"dan menajerler aracılığıyla gelen tekliflere “Görüşmelere açığım” yanıtını veriyor.

TEK DERDİ OYNAMAMAK

SARI-LACİVERTLİLERDE yıllardır yabancı forvetlerin arkasında kalan Semih, menajerine “F.Bahçe"ye canımı veririm ama oynamamak beni bitiriyor. Alex, "Brezilya"da senin gibi oyuncu olsa Avrupa peşinden koşar", Güiza da "Beraber oynasak 30 gol atarız" diyor. Ama geri planda kalıyorum. Eşimle konuştum Avrupa"ya yelken açacağım” diyerek teklif getiren Avrupalı menajerlerle görüşme yetkisi verdi.

VILLARREAL İLK SIRADA

VILLARREAL kulübü geçtiğimiz sezondan beri Semih"i takip ediyor. Bonservis vermek istemeyen İspanyol kulübü derve arası bu oyuncuyla görüşüp, ön protokol imzalamaya çalışacak ve Semih sezon sonu İspanya"ya gidecek. Villarreal, birlikte çalıştığı menajer Jose Jimenez De La Cruz"a Semih"le görüşmeleri yürütmesi için tam yetki verdi. De La Cruz"un İstanbul"a gelerek Semih"in menajeriyle görüşeceği gelen haberler arasında. - vatan