Edinilen bilgiye göre, Kilis'te Şerif Kaya Hudut Karakolu'nda görev yapan piyade er Ramazan Bulut (21) isimli asker nöbet tuttuğu kulübede intihar etti. 
 
Karakolun dışında bulunduğu öğrenilen nöbet kulübesinde kendisine ait piyade tüfeği ile intihar ettiği belirtilen Ramazan Bulut'u silah sesi üzerine nöbet kulübesine koşan asker ve komutanları kanlar içinde buldu. 
 
Olay yeri inceleme ekiplerinin sevk edildiği nöbet kulübesindeki intihar olayıyla ilgili askeri savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 
TERHİSİNE 5 AY VARDI
 
90/3 tertip asker olan Ramazan Bulut'un teskeresini almaya 5 aylık bir süre kaldığı, bir süre önce memleketine izine gelen askerin facebook sayfasında paylaştığı şiir ve yorumların ise askerin psikolojik bunalım içinde olduğu şeklinde yorumlandı. 
 
Yakınlarının içine kapalı olarak tanıdığı gencin askere gitmeden önce moralinin sürekli bozuk olduğu öğrenildi. Askerin ailesine acı haber ise bu akşam verildi. 
 
Jandarmadan bir subay beraberinde polis ve 112 ekipleri olduğu halde Hastane Mahallesi'ndeki ailesinin evine gitti. Dursunbey Jandarma Komutanı Mustafa Ünsal kapıya çıkan anne Zahide Bulut ve baba Osman Bulut’a oğullarının intihar sonucu vefat ettiğini bildirdi. 
 
Sinir krizi geçiren ailenin feryatları yürek dağladı. 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği aile fertlerini komşuları ve yakınları güçlükle sakinleştirdi. 
 
Ramazan Bulut isimli askerin cenazesinin otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı incelemelerin ardından yarın memleketi Balıkesir'e gönderileceği, soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.