Adana"da bir kadının, eşinin 5 akrabası tarafından, kendileriyle konuşmadığı gerekçesiyle öldüresiye dövüldüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi"nde, hayvanlarını otlatırken eşinin yakınlarıyla tartıştığı belirtilen Ünzüle T. (40), çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine tarlada, polis tarafından eli yüzü kanlar içinde, darbedilmiş bulundu.

Adana Devlet Hastanesine kaldırılan Ünzile T"nin başından aldığı ağır darbeler sonucu geçirdiği beyin travmasına bağlı olarak hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Ünzüle T"nin eşinin akrabası olduğu belirtilen 5 zanlı yakalandı.

Ünzüle T"nin, eşinin yakınlarıyla görüşmediği, aralarında kırgınlık bulunduğu, tartışmanın da bundan başladığını söylediği belirtildi.

"Niye bizle konuşmuyorsun, kendini bizden üstün mü görüyorsun?" diyen kayınbiraderi Vahdet T. ve karısı Fatma T"nin kendisini taş ve sopalarla dövdüğünü, daha sonra bu çiftin çocukları Mehmet, İbrahim ve Nurdan T"nin de kendisini darbettiğini ileri süren Ünzüle T"nin ifadesi doğrultusunda 5 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların ise Ünzüle T"nin kendilerine hakaret ettiğini ve taş atarak saldırdığını iddia etikleri bildirildi.