LİGDEKİ 4. maçında 3. beraberliğini alan Beşiktaş"ta teknik direktör Mustafa Denizli yaşanan kayıp sonrası yine yıldızlarına salladı! Denizli"nin maç sonu çarpıcı düşünceleri şöyle:

“HÜCUM formatlarında değişiklikler yapıyoruz. Bunu oturtursak Beşiktaş"ın geçen yıldan çok daha zevk veren başarılı bir takım olacağını göreceğiz. Ama becerisi yüksek olan oyuncuların etkilili olamamaları bu sonucu getirdi. Taraftarlar da gösterdikleri reaksiyonlarla takımın oyunundan memnun olduğunu gösterdi. Ama çerçeveden topu geçirmekte başarılı olamadık. Hiç düşünmediğimiz bir kayıptı.

NİHAT ve Tello benim düşündüğüm çizginin altında kaldılar. Onlar önemli silahlarımız. Son bölümde ferdi yeteneklerini sergilelemeleri için onları oyunda tuttum. Serdar"dan memnunum. Nihat"ın bir rahatsızlığı var. Çevresinden değil bir an evvel başarılı olma istemi belki onda olumsuzluk yaratıyor. Ernst"in oyundan alınmasından seyirci memnun kalmadı belki ama Nihat ve Tello"yu oyundan almak tepki çekmezdi.

BEŞİKTAŞ"IN geçen seneki hücum formatıyla Şampiyonlar Ligi"nde başarılı olamayız. Bizim daha değişik hücumcular kullanmamız lazım. Gruptaki Manchester United maçları her sonuca açık. Gruptan çıkarız.” / vatan