Bayi grubu için eğitim ve toplantı düzenlemek amacıyla Türkiye’de bulunan New Holland Hindistan, 10-14 Kasım arasında düzenledikleri buluşma ile New Holland ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.
 
New Holland Hindistan ekibi yaptıkları TürkTraktör fabrika ziyaretinde, Türkiye’de satışa sunulan New Holland ürünleri hakkında bilgi almanın yanı sıra; Türk çiftçisi tarafından en çok tercih edilen TT serisi, yüksek satış rakamlarına ulaşarak güçlü bir başarı çizgisi yakalayan TDD serisi, 56s serisi ve bu yıl Türkiyepazarına sunulan, turuncu rengiyle dikkat çeken T480 serisi gibi önde gelen New Holland ürünlerini inceleme olanağı buldu.
 
CNH ve Koç Holding ortaklığıyla Türkiye’de pazar lideri konumunda olan TürkTraktör, global yapısından aldığı güçle Türkiye tarımına üstün traktör ve tarım ekipmanları sunmaya devam ediyor. Avrupa’nın en büyük traktör fabrikalarından birine sahip olan TürkTraktör aynı zamanda, en gelişmiş ve yaygın satış ve bayi ağına sahiptir.
 
TürkTraktör Hakkında
 
Türkiye otomotiv sanayinin ilk üreticisi olarak 1954 yılında faaliyete geçen TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük  traktör üreticileri arasında yer almaktadır. TürkTraktör’ün 1955 yılında 815 adet olan traktör üretim adedi, 2011 yılı 9 aylık dönem  sonunda 30.013 adede ulaşmış durumdadır. Türkiye'de açık ara pazar lideri olan TürkTraktör, bugüne kadar toplam 90’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir. Koç Topluluğu ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNH'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 24,9'u İMKB'de işlem görmektedir. TürkTraktör, New Holland TDD ile Case IH JX modellerinin dünyadaki tek tasarım merkezidir. Ankara'da bulunan Türk Traktör tesislerinde 2 binden fazla kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 57 yılı aşkın deneyimiyle 23 milyonluk kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr