AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Moda evi açmanın  15 yıllık hayali olduğunu ve bunun için  yaklaşık bir buçuk yıl moda tasarımı üzerine eğitim aldığını anlatan  Nesrin Hanım’ın Moda Evinde  bayanların kendilerini rahat hissedecekleri konforlu prova odasının yanında çay kahve içip, sohbet edebilecekleri bir oturma odası da bulunuyor.

11 yaşından berin dikiş diktiğini ve 5 yıldır da Halk Eğitim Merkezi’nde dikiş öğretmeni olarak görev yaptığını söyleyen  Nesrin Gülay “Artık provasız dikiş dikebiliyorum.  Gelinlikte özgün tasarımların yanı sıra her yaşa ve zevke uygun abiyeleri, tayyörleri, mezuniyet elbiselerini, kına gecesi kıyafetlerini, mantoları müşterilerimin özel tercihlerine uygun şekilde yapmanın yanında müşterilerim için kişiye özel renk ve model tavsiyelerinde de bulunuyorum.  Sadece elbiseleri değil aksesuarlarını da kendim yapıyorum.  Aydın’ın güzel bayanlarını daha da güzelleştirmek için bu yola çıktım. Tüm  bayanları moda evime bekliyorum” diyor.

Nesrin Gülay Moda Evi’ne Kurtuluş Mahallesi 2014 sokak No: 82 kat:2 adresinden ve 0256. 213 82 86 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

nesrin-gulay-moda-evi-(4).20111219180123.jpg

nesrin-gulay-moda-evi-(8).jpg

nesrin-gulay-moda-evi-(9).jpg

nesrin-gulay-moda-evi-(16).jpg