Aroma Bayanlar Ligi"nde hedeflediği başarıyı yakalayamayan ve sezonu üçüncü sırada tamamlayan Eczacıbaşı Zentiva transferin ilk bombasını patlattı ve Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom"un yıldız ismi Neslihan Demir Darnel"i renklerine bağladı. Turuncu-beyazlı ekip Fenerbahçe Acıbadem"in de peşinde olduğu 27 yaşındaki milli voleybolcu ile bir yıllık anlaşma sağladı.
Neslihan Demir Darnel, üç yıl oynadığı Güneş Sigorta"dan İspanya"nın Avrupa Şampiyonu ekibi Marichal Tenerife"ye transfer olmuş ve iki yıl formasını giymişti. Ardından tekrar Türkiye"ye dönen ve iki yıldır Güneş Sigorta"da görev alan yıldız voleybolcu anlaşmasının bitmesinin ardından Eczacıbaşı ile el sıkıştı. Tecrübeli voleybolcu 2009-2010 sezonunun da en skorer oyuncularından biri oldu.

Mirca ile yeniden
Önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefleyen Eczacıbaşı Zentiva iç transfere de hızlı başladı. Turuncu-beyazlı ekip Kübalı oyuncusu Mirca Francia Vasconcelos ile sözleşme yeniledi. Vasconcelos, “Geçen sezon benim ve kulübüm için çok da iyi geçmedi. Şanssız başladık ve öyle de devam etti. Ancak gelecek sezondan çok umutluyum” dedi.
Turuncu-beyazlı ekibin İtalyan Antonella Del Core"nin de peşinde olduğu ve bu sporcunun menajeri Renato Saltalippi ile görüşmeleri sürdürdüğü bildirildi.

KİMDİR
Adı-Soyadı: Neslihan Demir Darnel
Doğum Tarihi: 9 Aralık 1983- Polatlı
Boy: 1.87,
Kilo: 72 kg
Mevkii: Pasör Çaprazı
Oynadığı Kulüpler: Eskişehir DSİ, Yeşilyurt, Vakıfbank Güneş Sigorta, Spar Tenerife Marichal, Vakıfbank Güneş Sigorta

Milliyet