Skor 2-1 olunca tribünü terk etmeye hazırlanan Yıldırım, sözlü tacize uğradı.

F.BAHÇE"NİN Manisa deplasmanında yediği 2. golün ardından Protokol Tribünü"nde olay çıktı. Kendisine edilen küfürler nedeniyle ikinci yarıyı Protokol Tribünü"nün arkasında bulunan camekanlı bölümde izleyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Isaac"in golü gelince takıma çok sinirlendi.

BAŞKAN tribünü terk etmek için ayağa kalkarken, maçı aynı tribünde izleyen Manisalı Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç"ın danışmanı Mehmet Büker"in sözlü tacizine uğradı. Büker, Yıldırım"a “Başkan nereye gidiyorsun? Daha 3."yü atacağız” derken ortalık bir anda karıştı. Başkanın kardeşi Ali Yıldırım bu sataşmaya küfürle karşılık verince ortam daha da gerildi.

AZİZ Yıldırım"ın yanındakiler ile Büker"in etrafındaki kişilerin de olaya dahil olmasıyla arbede çıktı. Taraflar arasında itişmeler yaşanırken, Manisa Başkanı Kenan Yaralı ve araya giren diğer kişiler olayları güçlükle engelledi. Yaşananlara sinirlenen Aziz Yıldırım öfkeli bir şekilde stadı terk etti.

HAKEME ÖFKE

PROTOKOL tribünündeki bu gerginliğin bir benzeri de maç bittikten sonra yaşandı. Karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitmek için körüğe girdiği sırada Manisasporlu bir yetkili olduğu iddia edilen bir kişi maçın hakemi Kamil Abitoğlu"nun üzerine yürüdü. Bu hengamede tekme ve yumruk savuran bu kişi Abitoğlu"na isabet ettiremedi. Araya giren güvenlik güçleri hakemlerin saldırıyı hasarsız atlatmasını sağladılar.

HATIRLANACAĞI gibi Bursaspor ile oynanan kupa maçı sonrasında da hakem Cüneyt Çakır polislerin yeterli önlemi almaması nedeniyle benzer saldırıya uğramıştı. Bursasporlu yönetici olduğu iddia edilen bir kişi Çakır"a tükürüp tekme sallamış ancak başarılı olamamıştı. - vatan