Hadise yarışmanın yapılacağı gece sevgilisiyle büyük bir kavgaya tutuşmuş meğer. Sevgilisi Sinan Akçil'in oteli terktmesi Hadise'nin moralini sıfıra indirdiği ortaya çıktı. Hadise Akçil'i yarışma esnasında görünce toparlamış..

Yüzünde sivilceler çıkan, canlı performansı beğenilmeyen Hadise'nin bu durumu yoğun tempoya bağlanmıştı. Ancak Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Moskova'da yaşananların perde arkasını yazınca gerçekler bir bir ortaya çıktı. İşte Eyüpoğlu'nun yazısı...

"Ancak TRT"ci dostumun anlattığına göre yorgunluğun sebebi başka.

Nasıl mı? İşte böyle:

Eurovision"un yapıldığı gün Hadise ile “Düm Tek Tek”in bestecisi ve sevgilisi Sinan Akçil arasında sert bir tartışma geçer. Bu tartışmadan sonra Akçil, oteli terk edip, kayıplara karışır.

Yarışma sırasında bestecisinin kendisine ayrılan bölümde olmaması Hadise"nin moralini bir hayli etkileyeceğinden ekiptekiler Akçil"i bulmak için seferber olur.

Sonunda Akçil bulunur, ikna edilir ve yarışmaya dakikalar kala Hadise"nin kulisine götürülür.

Hadise"nin o saate kadar bozuk olan morali de, sevgilisi ve bestecisini karşısında görünce düzelir.

Hadise sahneye çıkar, “Düm Tek Tek” der ve dördüncü olur!

Son Eurovision"un gün yüzüne çıkmayan “Hadise”si de budur!

Hadise, Eurovision"da beklenen sonucu elde edememesinin sebebini dönüp dönüp, promosyon turlarıyla gelen yorgunluğuna bağlıyor ya, demek ki işin aslı başka!

74 yaşındaki Leonard Cohen, dünya turnesi kapsamında 16 ülkenin 34 farklı şehrinde 40 konser verip yorgun düşmüyor da, 15 ülkede tek bir konser vermeyip sadece promosyon turu atan 24 yaşındaki genç bir kız yorgun düşürüyorsa pes valla!

Vatan