Lig TV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor'dan eski oyuncusu Necati Ateş ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın eski golcüsü Necati Ateş yuvaya dönüyor. Sarı-Kırmızılılar Hagi'nin israrla kadrosunda görmek istediği yıldız golcü için Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Galatasaray Necati Ateş karşılığında kırmızı-beyazlılara Ali Turan ve Serdar Özkan'ı verecek. Ali Turan Antalya'ya gitmeyi kabul ederken, Serdar Özkan ikna edilmeye çalışılıyor.

ANTALYASPOR BAŞKANI AKINCIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateş"in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, "Bize ulaşan resmi birşey yok. Bunlar kamuoyu yaratma çalışmaları" dedi.

Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş"in Ali Turan ve Serdar Özkan"a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş"ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray"dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi. Akıncıoğlu, "Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz" dedi.