Ünlü oyuncu, "Yılmaz'ın karısını ben oynamalıyım. Makyajla gençleşebilirim" dedi. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York'ta Beş Minare filmleriyle sinema sektöründe iyi bir yer edinen Mahsun Kırmızıgül'ün 'idol' olarak gördüğü Yılmaz Güney'in hayatını filme çekmeye hazırlandığı söylendi.

"Çirkin Kral" lakaplı merhum sanatçıya hayranlığıyla bilinen Mahsun Kırmızıgül'ün bu projesine ikinci eşi Fatoş Güney sıcak bakarken, ilk karısı Nebahat Çehre'nin bu konudaki düşünceleri merak konusu oldu.

Tehlikeli film

Sanatçının hayatını bütün çıplaklığıyla beyazperdeye taşımaya hazırlanan Kırmızıgül'ün proje hakkında kendisiye görüşmediğini belirten Çehre şartlarının olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncu şöyle konuştu:

"Mahsun çok takdir ettiğim bir insan ama benim bu konuda fazla düşünerek karar vermem gerekiyor. Biraz tehlikeli bir film. Yıllardır bu konuda birçok teklif gelmiştir. Her zaman 'Hayır' demişimdir. Şartlar ne gösterir bilemem, Bardak sahnesinin olmasında bir sakınca görmem. Yaşamımızdaki her şeyin mutlaka olması gerekiyor. Ya olduğu gibi yapacaksın ya da yapmayacaksınız. Yaşanmış bir şey bu kadar basına çıkan bir olayı yok edemezsiniz."

Yılmaz söyledi

Böyle bir film çekilecekse de mutlaka Yılmaz'ın karısını kendisinin oynaması gerektiğini söyleyen Çehre, "Makyajla gençleşirim merak etmeyin. Cem Yılmaz'ın söylediği gibi Benjamin Button gibi bir kadınım" dedi.

BARDAK OLAYI ÜZDÜ

Son günlerde Yılmaz Güney ile yaşadığı aşk ve Eşrefpaşalılar filminde sanatçının başındaki bardağa gerçek kurşunla ateş etmesiyle gündeme gelen oyuncu Nebahat Çehre, bu olayla anılmaktan rahatsızlık duyduğunu belirtti. O dönem Yılmaz Güney ile güzel bir aşk yaşadıklarını söyleyen Nebahat Çehre, "O dönemler filmlerde fünye patlatılıyordu. Ancak Yılmaz gerçek kurşunla ateş etmek istemişti. Ben de olur dedim ve tek atışta vurdu. Yılmaz iyi birisiydi ben güzellikleriyle anılmasını isterim" diye konuştu.

bugün