Hep ikinci sınıf oyuncu muamelesi gördüm. Eğer şans bulsaydım, herkes Makukula'yı değil, beni konuşurdu. Ben Beşiktaşlıyım. Kızıp, bunu inkar etmek hainlik olur.

Takımdan ayrılan ve kamp kadrosuna dahil edilmeyen Batuhan Karadeniz, teknik direktör Mustafa Denizli"nin kendisine sahip çıkmadığından yakındı. Omzundaki sakatlık geçtikten sonra hazır hale geldiğini belirten Batuhan, “Hep ikinci sınıf insan muamelesi gördüm. Forvette bana şans verilmedi. Başarılı olacağımdan adım gibi emindim. Eğer üst üste dört-beş maç kesintisiz oynasaydım, şu anda herkes Makukula"yı değil beni konuşuyor olurdu. Ne yapsam yaranamadım. Ben Beşiktaşlıyım. Kişilere kızıp, bunu inkar etmek hainlik olur” diye konuştu.

"Formayı görmedim bile"
Altyapıdan gelen futbolcuların yüzüne bakılmadığını dile getiren Batuhan, sözlerini şöyle noktaladı: Benimle ne konuşan var, ne de halimi soran. "Forma duvarda asılı" diyorlar. Ama ben hiç görmedim... Bunun için ikinci yarıda oynayıp, seneye çok daha iyi bir noktada geri döneceğim.

Trabzon"a "hayır" dedi
Anadolu kulüplerinin gözdesi Batuhan"ın son talibi Trabzonspor oldu. Bordo-Mavililer"in sportif direktörü Ünal Karaman genç yıldızı arayarak, “Trabzonspor forması giymeni isteriz” dedi. Batuhan ise, “Teklifinize sevindim ama Rıza hocaya (Çalımbay) verilmiş sözüm var. Eskişehir"e gideceğim” yanıtı verdi. Aslen Karadenizli olan Batuhan"ın babasının ise forvet oyuncusuna Trabzonspor"a gitmesi için baskı yaptığı öğrenildi./fanatik