Aşklarıyla ve skandallarıyla şüphesiz 2007 yılının en çok konuşulan isimlerinden biri olan 'Yaprak Dökümü' dizisinin 'Oğuz'u Tolga Karel önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi"nde bulunan Tiyatro Kedi"de düzenlenen 'Fırıldakzade' isimli oyununun basın toplantısına katıldı.

Basın toplantısı boyunca yaptığı hareketlerle dikkat çeken Karel, önce masanın altından çıkardığı kırmızı iç çamaşırıyla, sonra başına dayadığı silahla ve en sonunda ise çiçek dolu kovasıyla basın mensuplarını şaşkına çevirdi.
'Uçankuş' programının sunucusu Aydoğan Temel"in yazıp yönettiği ve aynı zamanda oynadığı oyunda, Tolga Karel"in yedi aydır birlikte olduğu kız arkadaşı Öykücan Atzel"in de yönetmen yardımcısı olması dikkat çekti.

Tolga Karel"in Nur Gürkan, Aysan Sümercan, Ahmet Nasıroğlu gibi oyuncularla birlikte rol aldığı 'Fırıldakzade' adlı oyun magazinleşen bir hayatın parodisini sahneye taşıyor. Tolga Karel de oyunda, dışarıdan görkemli görünen ama aslında sefalet içinde yaşayan doktora yapmış, üçkağıtçı Nuri Fırıldakzade karakterini canlandırıyor.

İç çamaşırı fırlattı

Aydoğan Temel, oyunuyla ilgili konuşurken Tolga Karel, muhabirlere 'Yeni yılda bunu mu giydin? Mutlu yıllar' diyerek kırmızı bir iç çamaşırı fırlatınca herkes şoke oldu. Karel basın mensuplarına kendisiyle ilgili günah çıkarırken de şöyle konuştu:
'Zaman zaman gece eğlenceleri yüzünden yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Yeri geldi şımardı denildi, yeri geldi cinsel kimliğime bile laf edildi, ama hep aynı kararlılık ve güvenle yoluma devam ettim. Fırıldakzade hepimizin şapkasını önüne koyması gerektiğini anlatan bir oyun. Hepimizin hataları var. Geçen yılki hatalarım yüzünden özür diliyorum. Herkesin içinde bir fırıldaklık olduğunu düşünüyorum. Ben içimden nasıl geliyorsa ona göre yaşayan, kotalar, masalar koymayan bir adamım.'

Silah çıkardı

Zaman zaman gazetecilerin çok üstüne geldiğinden yakınan Karel 'Yaprak Dökümü' adlı diziden ayrılmayı bile düşündüğünü söylerken birdenbire masanın altından çıkardığı silahı gülerek önce kendi başına, sonra magazincilere çevirdi. 'Ne yapsaydım silah mı çekseydim. Gece rahat rahat gezemiyoruz, ne çekiyorsunuz abicim' diyen Karel daha sonra çiçeklerle dolu bir kova çıkararak çiçekleri gazetecilerin üzerine attı ve barış imzalamak istediğini söyledi.

Milliyet