Acun Ilıcalı, tez elden açıklama yapıp ‘Survivor Ünlüler Gönüllüler 2’den elenen Merve Büyüksaraç’ın ‘sansür’ ve ‘saptırma’ iddialarına yanıt vermeli. Çünkü Büyüksaraç’ın açıklamaları herkesin kafasında soru işareti oluşturdu.

‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2’den elenen ‘ünlü’lerden Merve Büyüksaraç, HT Magazin’den Oya Doğan’a yarışma hakkında ilginç şeyler söyledi.
‘Miss Turkey’ unvanını kazanmış birinin yaptığı açıklamalar kafamda bazı soru işaretleri oluşturdu.
Eminim söyleşiyi okuyanlarda da aynı şey olmuştur.
O yüzden Acun Ilıcalı, tez elden açıklama yapıp ‘Survivor Ünlüler Gönüllüler 2’den elenen Büyüksaraç’ın ‘sansür’ ve ‘saptırma’ iddialarına bir yanıt vermeli.
Büyüksaraç’ın şu açıklamalarına bakar mısınız Allah aşkına?
“Mustafa Topaloğlu’na ‘Konsey’de delikanlı diye peşimde dolaştın, nerede senin delikanlılığın’ dedim. Bir önceki hafta ben kendisini yazmadığım için ‘Çok delikanlısın’ demişti bana. Ama bunların hiçbiri yayınlanmamış.” Fikir ayrılığı yaşamam çok normal. O bana hakaret etti. Ben sustum. Hatta kavganın sonucunda bana çok hakaret ettiği için Nihat beni korudu, ama bunların hiçbiri yayınlanmamış.”

Sansür ve saptırma iması
“Neden yayınlanmadı bilmiyorum, şoke oldum. Sonuçta büyük bir medya şirketi Acun Medya. Ben oraya giderken bu insanların doğru düzgün iş yapıp, adaletli davranacaklarını düşünmüştüm. Acun Medya’ya kırgınım. 25 dakikalık kavganın üç dakikasını yayınlamışlar. Benim annem ve babam ODTÜ mezunu, ben oradaki tek üniversite mezunuydum. Hayatım boyunca kimseye saygısızlık yapmadım, ama bir anda Türkiye’de saygısız biri oldum. Şimdi çıkarıp kavganın tamamını yayınlarlarsa kimin saygılı, kimin saygısız olduğu ortaya çıkar. Katıldığım için çok pişmanım. Ama her şeyi doğru yayınlasalardı mutlu olabilirdim. Topaloğlu, göründüğü gibi babacan, sevecen değil. Şimdi herkes Alp’e şaşırıyor. Alp’in karakterini biz görüyorduk. Montajlarla en kötü insanı en iyi, en iyi insanı da en kötü gibi gösterebilirsiniz.”
Acun Ilıcalı, kendisini ve şirketini zan altında bırakan Büyüksaraç’a bakalım ne yanıt verecek?