Cem Özer'le 6 yıllık evliliğini geçtimiz aralık ayında resmen boşanarak sona erdiren Nurgül Yeşilçay aniden Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteliğe başlayarak magazin basınını uzun süre meşgul etmişti.
Attıkları her adım takip edilen, gittikleri her yerde fotoğrafları çekilenve soru yağmuruna tutulan ikili birlikteliklerini ancak 1 ay sürdürebilmişti. Şu günlerde kendisini işine veren Yeşilçay, atv ekranlarında yayınlanan Aşk ve Ceza dizisinde canlandırdığı Yasemin karakterinin çekimlerinden arta kalan zamanları kendi kafasını dinleyerek geçiriyor.

Çekimlerden fırsat buldukça gittiği Bebek Kahve'de yalnız başına görüntülenen Yeşilçay'ın yorgun hali gözlerden kaçmadı. Türk kahvesi içerek yorgunluk atmaya çalışan ancak oldukça düşünceli görünen Yeşilçay, fotoğrafını çemek isteyen gazetecilere çattı.

Yaşadığı ilişkiler üzerine ısrarla soru sorulmasına sinirlenen Yeşilçay "Ne olursunuz beni rahat bırakın. Artık çok yoruldum" diye veryansın etti. Mithatcan-Nurgül ikilisi ayrıldıktan 10 gün sonra yeniden bir kebapçıda samimi bir şekilde birlikte yakalanmıştı.