CIA ajanını canlandırdığı çekimlerde bir hayli yorulan Jolie'nin diyetinin sırrı limon suyu, kırmızıbiber, maple şurubu karışımında yatıyor.

Hollywood'un 'aksiyon kadını' Angelina Jolie, son filmi 'Salt'un çekimleri için çılgın bir diyete başladı. Sıvı detoks diyetini uygulayan ve 21 günde yaklaşık 9.5 kilo vermeyi amaçlayan güzel yıldız, zaten bir deri bir kemik olduğunu unutmuş olsa gerek, kendini bu 'ölümcül' diyete odaklamış durumda.

CIA ajanını canlandırdığı filmin çekimlerinde bir hayli yorulan Jolie'nin diyetinin sırrı ise limon suyu, kırmızıbiber, maple şurubu karışımında yatıyor. Artık ikizlerini de emzirmeyen güzel aktris zayıflamayı kafasına koymuş görünüyor.

ANGELINA BU DİYETLE FORMUNU KORUDU
Angelina Jolie'yi üç hafta içinde tam 11 kilo zayıflatan Afrika yerlilerinin çayı diyet yapacaklara önerilen ve hiçbir zararı olmayan bir sıvı.

Bebeklerini emzirdiği dönemlerde diyet yapmak istemediğini belirten güzel yıldız Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği formülü uygulamış ve formunu korumayı başarmıştı.

Formül son derece basit: Sarımsak çayı. Bu çay, yağları yakmada etkili. Sadece çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın tarifini de vermişti.

Sarımsaklı çay tarifi:
Küçük bir miktar taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

GAZETEPORT