Bursa'da, yaklaşık 2,5 ay önce 8 yaşındaki yeğeninin doğum günü kutlamasının yapıldığı evi basarak kız kardeşini yaraladığı ve araya giren eski eniştesini öldürdüğü iddia edilen zanlı, Tekirdağ'da yakalandı. 5 Temmuz'da merkez Yıldırım İlçesi Teferrüç Mahallesi 17. Gül Sokak'ta kız kardeşini yaraladığı ve eski eniştesini öldür- düğü ileri sürülen Bumin Hüseyin İ'nin, Tekirdağ'da bir arkadaşının evinde olduğunu belirledi.

BEŞİKTAŞ MAÇI İZLERKEN

Tekirdağ'a giden ekipler, zanlının cezaevinden arkadaşı olduğu öğrenilen G.K'nın evini tespit etti. Evde Manchester United-Beşiktaş maçını izlerken polislerin geldiğini fark eden Bumin Hüseyin İ, üzerindeki siyah-beyaz formayla 2. kattan atlayarak kaçmak istedi. Yüzünden yaralanan zanlı, kendisini yakalayan polis ekiplerine, "Kaçmaktan yorulmuştum. Beni yakaladığınız için teşekkür ederim" dedi. Bumin Hüseyin İ. ile ona yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan G.K, Bursa'ya getirildi. İfadesi alınan Hüseyin İ, "kasten adam öldürmek ve yaralama" suçlarından adliyeye sevk edildi.


4 YIL HAPİS YATTI

Katil zanlısı Bumin Hüseyin İ'nin olayın hemen ardından İstanbul'a kaçtığı, bir süre burada yaşadığı, daha sonra da kız arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla 4 yıl cezaevinde yattığı dönemde, tanıştığı G.K'nın evine giderek saklandığı öğrenildi.

Bursa'da, 5 Temmuz 2009'da, 8 yaşındaki yeğeninin doğum gününü basan Bumin Hüseyin İ, doğum gününe katılmasına izin vermediği, ancak gittiği için kızdığı kız kardeşi Gülser İ'ye tabancayla ateş etmiş, silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği eski eniştesi Mesut Şimşir ölmüş, olayda kız kardeşi de yaralanmıştı. Yeni Şafak